Parkettás mester XVI. kerület

Parkettás mester XVI. kerület

Parkettás mester XVI. kerület

2018. június 28. - makacstomi

Parkettás mester XVI. kerület

Megfizethető parketta csiszolás XVI. kerület vonzáskörzetében, ezen kívül parketta felújítás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. XVI. kerület területén szavatolva a munka tartósságát, korrekt parketta csiszolás árakkal.

Miért tanácsos minket hívni parketta csiszolással XVI. kerület környékén?

  • Megbízhatók vagyunk (tartjuk magunkat a megbeszéltekhez)
  • Olcsó parketta felújítást, parketta javítást nyújtunk
  • Gyors parketta lerakást, parketta lakkozást nyújtunk (XVI. kerület környékén)
  • Gyakorlatilag folyamatosan elérhetők vagyunk
  • Modern műszaki felszereltséggel rendelkezünk
  • 30 éve működik a vállalkozásunk
  • Kiemelten ügyelünk a helyiség és a lakás állapotának megőrzésére
  • Alaposság a megbeszélt feladatok intézésében
  • Nagyobb volumenű megbízás esetén diszkontált árak

Csak akkor vagyunk nyugodtak, ha Ön teljes mértékben elégedett a munkánkkal, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe! Parkettázási szolgáltatásaink 100%-os elégedettségi garanciavállalással nyújtjuk a következő tevékenységeket:

  1. Szaktanácsadás (XVI. kerület övezetében)
  2. Anyagbeszerzés
  3. Parketta felújítás
  4. Parketta csiszolás
  5. Parketta ragasztás
  6. Parketta javítása
  7. Parketta átrakása
  8. Parketta olajozás, viaszolás, fedőréteggel való ellátás
  9. Parketta szegélyezés
  10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt

  parketta olajozás XVI. kerület Sokféle parkettával vállalunk munkát, pl.:

  • Svédpadló
  • Szalagparketta
  • Kétrétegű parketta
  • Hajópadló

Ha már nincs rögzítve a parketta a pozíciójában a javítást csak fixálás után lehet kivitelezni.  

A csiszolást követő lakkozás:

Természetes olajozás Ez az eljárás hangsúlyosabbá teszi a fa rajzolatát. Otthoni eljárással is megóvható az állaga, azonban kicsivel több gondozást igényel, mint a lakkozott felületű termékek, mert olykor kezelni kell a felületet. Matt lakkozás Azt a benyomást kelti, mintha a szalagparkettát nyers alapanyagból gyártották volna, megnyugtató a talpnak, mert bársonyos tapintása van. A matt lakkozott felületű termékek ellenállóak és jól kezelhetők.   Selyemfényű lakkozás A selyemfényű lakkal bevont termékek megtoldják a fa karakterét úgy, hogy erőteljesebbé teszik a fa természetes mélységét, és megnyerő külsőt ad annak színtónusához. Így jelentős mértékben strapabíróbb és simán rendben tartható felületet kapunk, hangsúlyozza a fa struktúráját.   Pácbevonat Pácolt felületű termék: a fehér színtől a csokoládébarnáig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok további kiemelésére való.  

PRAKTIKUS INFORMÁCIÓK A PARKETTA FELÚJÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Ha valamilyen szokatlan dolgot tapasztal a parkettában (pl. hézagot), forduljon hozzánk a teendőkkel kapcsolatban, ne késlekedjen, hogy egy jelentéktelennek tűnő problémából nehezen elhárítható gond legyen, mivel többnyire a teljes felújítás ára a többszöröse az időben elvégzett megelőzésnek!
  2. Parketta padlófűtésre csak abban az esetben alkalmas, ha vékonyabb parkettát fektetünk, mert egyébként a fa hőszigetelő képessége miatt nem lehet érezni a padlófűtést.
  3. Árainkat mindig a parketta láttán lehet véglegesíteni, azonban utólag soha nem módosítjuk. A munka megtekintéséért XVI. kerület környékén nem kell külön fizetni.
  4. Felvilágosítást az Ön igényeit meghallgatva végzünk, és a felújításra 1 év jótállást vállalunk!
  5. A természetes fények a szalagparketta árnyalatának kiválasztásánál szintén befolyásoló szempont lehet. A sötét padló sötétítheti az egész helyiséget. Ennek ellenére egy sötét padló kellemes hangulatot nyújthat nagy alapterületű otthonokban.
  6. Ha időtálló parkettát szeretne otthonába vagy irodájába, akkor javasoljuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parketta típus. Teljes keresztmetszetében kemény anyagból készült. Jellemző vastagsága 22 mm. Az egész parkettát az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a fa fajtájától függően lehet oldószeres ragasztót használni. 10 mm-es koptatórétege miatt a leghosszabb ideig tartó parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt megfontoltan kell kiválasztani az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá más kiegyenlítőt kell alkalmazni, mert nem mindegyik felel meg a ragasztott fa parketta igényeinek. Emiatt a hatékony megoldás, ha nem ügyes kontárral végezteti, hanem ránk bízza, tudniillik kizárólag így kerülünk abba a helyzetbe, hogy feltétel nélküli garanciát adjunk!
  8. Ha festetni is szeretne a lakásban, akkor a legjobb a parkettázás előtt megcsináltatni, mert ellenkező esetben a parketta hézagaiba bekerülhet apró piszok, ami rövidebb és hosszabb távon is tönkreteszi a terméket.

Facebook oldalunkon időnként megjelentetünk az aktuális információkat. Ajánlásaink a parketta viaszolás ép állapotának megőrzésére

  • Ne lépjen rá az újonnan felújított felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
  • A felület első ápolása 2-3 napon belül esedékes.
  • 6-7 napig ne pakoljon rá nehéz tárgyakat, a lakásban lévő bútorokat csak ezt követően pakolja eredeti helyükre.
  • A parketta rendes használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap múltán kerülhet sor, ilyenkor évekig gyönyörködhet benne.

XVI. kerület vonzáskörzetében dolgoztam már korábban az alábbi ügyfelek kérésére:

  • Különálló lakóházak parketta csiszolása
  • Lakótelepek
  • Közületek (pl. óvoda) parketta felújítása

 

parketta lerakás-átrakás XVI. kerület A parkettázás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüjében tájékozódhat, a legutóbbi munkáinkról készült képeket pedig a Referenciamunkákra klikkelve talál. Kedvező árú parketta csiszolás XVI. kerület környékén, ezen kívül parketta lerakás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. XVI. kerület vonzáskörzetében garanciával, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta csiszolás árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://parkettas16kerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr1814080155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása