Parkettás mester XVI. kerület

Parkettás mester XVI. kerület

Parketta pácolás Rákosszentmihály

2018. június 28. - makacstomi

Parketta pácolás Rákosszentmihály

Olcsó parketta pácolás Rákosszentmihály területén, valamint parketta felújítás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Rákosszentmihály vonzáskörzetében garanciával, átlátható parketta csiszolás árakkal.

Miért ajánlott bennünket hívni parketta csiszolással Rákosszentmihály vonzáskörzetében?

  • Korrektek vagyunk (tartjuk magunkat a megbeszéltekhez)
  • Olcsó parketta lerakást, parketta lakkozást garantálunk
  • Rögtön elérhető parketta felújítást, parketta lakkozást garantálunk (Rákosszentmihály területén)
  • Hétvégén is rendelkezésre állunk
  • Modern műszaki felszereltséggel rendelkezünk
  • Régóta dolgozunk a szakmában
  • Kiemelten ügyelünk a helyiség és a lakás állapotának megőrzésére
  • Precizitás a megbeszélt feladatok végrehajtásában
  • Többszöri megbízás esetén árengedmény

Csak akkor vagyunk nyugodtak, ha Ön teljes mértékben elégedett a munkánkkal, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe! Parketta felújítási tevékenységeink 100%-os elégedettségi szavatossággal vállaljuk a lent felsorolt tevékenységeket:

  1. Helyszíni felmérés (Rákosszentmihály környékén)
  2. Parketta házhozszállítás
  3. Parketta felújítás
  4. Parketta csiszolás
  5. Parketta ragasztás
  6. Parketta pótlása
  7. Parketta átrakása
  8. Parketta nyikorgás megszüntetése
  9. Parketta szegőléc felrakása
  10. Az elvégzett munka után feltakarítunk

  parkettás mester Rákosszentmihály Különböző jellegű parkettával kapunk megrendeléseket, pl.:

  • Svédpadló
  • Szalagparketta
  • Mozaik parketta
  • Parafa padló

Ha a parketta nincs stabilan a helyén a parketta olajozást-lakkozást csak fixálás után lehet kivitelezni.  

Parketta csiszolás utáni parketta pácolás:

Természetes olajozás Az olajozás hangsúlyozza a fa erezetét. Könnyen megóvható az állaga, viszont egy kicsit több gondozást kíván, mint a lakkozott felületű termékek, ugyanis időközönként át kell újra kenni a felületet. Matt lakkozás Az az ember érzete, mintha a szalagparkettát nyers alapanyagból gyártották volna, megnyugtató járni rajta, mert bársonyos tapintása van. A matt lakkozott bevonattal rendelkező parketták tartósabbak és jól ápolhatóak.   Selyemfényű lakkozás A selyemfényű lakkal felületkezelt termékek kiegészítik a fa jellegzetességeit azzal, hogy erőteljesebbé teszik a fa természetes struktúráját, és megnyerő külsőt ad annak színtónusához. Így még tartósabb és jobban takarítható felületet érünk el, nem rejti vastag réteg alá a fa erezetét.   Pácolt felület Pácolt felületű szalagparketta: az átlátszó színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok új színre „festésére” szolgál.  

PRAKTIKUS INFORMÁCIÓK A PARKETTA FELÚJÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Ha bármilyen különös eltérést észlel a parkettában (pl. repedezés), szívesen adunk útmutatást a teendőkkel kapcsolatban, ne halogassa a beavatkozást, hogy egy esetleges kisebb problémából sokkal körülményesebben megszüntethető gond legyen, tudniillik az esetek túlnyomó részében a javítás munkadíja a többszöröse a megfelelő időben véghez vitt megelőzésnek!
  2. Parketta padlófűtésre csak abban az esetben alkalmas, ha kis rétegvastagságú parkettát fektetünk, ellenkező esetben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem lehet érezni a padlófűtést.
  3. A munkadíjat rendszerint az elvégzendő munka megtekintése után tudjuk megmondani, viszont ez fix marad ezután. A munka megtekintéséért Rákosszentmihály régiójában nem kell külön fizetni.
  4. Telefonos tájékoztatást az Ön igényeit meghallgatva végzünk, és a felújításra 1 év garanciát adunk!
  5. Az ablakok mérete a padló színének meghatározásakor szintén befolyásoló szempont lehet. A sötét padló sötétítheti az egész helyiséget. Másfelől egy sötét padló kellemes légkört kölcsönözhet nagy alapterületű helyiségekben.
  6. Ha hosszú élettartamú parkettát kíván lerakatni, akkor jó választásnak tartjuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parketta típus. Egész anyagában kemény anyagból gyártják. Tipikus mérete 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet kétkomponensű ragasztót választani. 10 mm-es koptatórétege miatt a legnagyobb élettartamú parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt megfontoltan kell megvásárolni az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell felvinni, mert különböző feltételek merülnek fel. Emiatt a hatékony megoldás, ha nem kőművessel csináltatja, hanem ránk bízza, tudniillik csupán így tudunk garanciát vállalni a munkánkra!
  8. Ha festést is kíván a helyiségben, akkor a legokosabb döntés a parkettázás előtt megcsináltatni, mert különben a parketta hézagaiba bekerülhet apró piszok, ami rövidebb és hosszabb távon egyaránt káros.

Facebook oldalunkon időnként közzéteszünk a velünk kapcsolatos fontosabb híreket. Javaslataink a parketta viaszolás ép állapotának védelme érdekében

  • Ne taposson az újonnan lakkozott felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
  • A viaszréteg első ápolása 2-3 napon belül esedékes.
  • 6-7 napig ne tegyen rá szőnyeget, a berendezési tárgyakat csak ezt követően helyezze vissza.
  • A burkolat mindennapos használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap után kerülhet sor, ilyenkor hosszú ideig lehet élvezni a szépségét.

Rákosszentmihály vonzáskörzetében dolgoztam már korábban az alábbi ügyfelek kérésére:

  • Családi házak parketta lakkozása
  • Lakótelepek lakásainak felújítása
  • Állami intézmények (pl. önkormányzat) parketta felújítása

 

pormentes parkettacsiszolás Rákosszentmihály A parketta felújítás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak pontjára kattintva szerezhet bővebb információkat, a legutóbbi munkáinkról készült fotókat pedig a Referenciamunkákra klikkelve talál. Megfizethető parketta csiszolás Rákosszentmihály régiójában, ezen kívül parketta felújítás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Rákosszentmihály övezetében szavatolva a munka tartósságát, fix parketta felújítás árral.

A bejegyzés trackback címe:

https://parkettas16kerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr2914080225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása