Parkettás mester XVI. kerület

Parkettás mester XVI. kerület

Parketta csiszolás lakkozás Cinkota

2018. június 28. - makacstomi

Parketta csiszolás lakkozás Cinkota

Pénztárca kímélő parketta csiszolás Cinkota vonzáskörzetében, ezen kívül parketta felújítás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Cinkota régiójában garanciával, átlátható parketta csiszolás árakkal.

Miért tanácsos minket hívni parketta csiszolással Cinkota régiójában?

  • Szavahihetők vagyunk (amit ígérünk, betartjuk)
  • Kedvező árú parketta felújítást, parketta javítást garantálunk
  • Rögtön elérhető parketta lerakást, parketta javítást kínálunk (Cinkota vonzáskörzetében)
  • Gyakorlatilag folyamatosan hívhat bennünket
  • A legjobb eszközparkkal rendelkezünk
  • 30 éve működik a vállalkozásunk
  • Figyelmet szentelünk a lakás tisztaságának
  • Precizitás a vállalt feladatok teljesítésében
  • Többszöri megbízás esetén csökkentett munkadíj

A mi cégérünk az elégedett ügyfél, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe! Parkettázási szolgáltatásaink 1 éves szavatossággal vállaljuk a következő munkákat:

  1. Szaktanácsadás (Cinkota övezetében)
  2. Parketta házhozszállítás
  3. Parketta felújítás
  4. Parketta lakkozás
  5. Parketta aljzatkiegyenlítés
  6. Parketta pótlása
  7. Parketta lerakása
  8. Parketta olajozás, viaszolás, fedőréteggel való ellátás
  9. Parketta szegőléc felrakása
  10. Az elvégzett munka után feltakarítunk

  parketta felújítás Cinkota Különféle típusú parkettával dolgozunk, pl.:

Erősen mozgó parketta esetén a hézagkitöltést csak a megerősítést követően lehet végrehajtani.  

Parketta csiszolás utáni olajozás:

Természetes olajozás Az olajozás hangsúlyosabbá teszi a fa rajzolatát. Akár házilag is karbantartható, viszont egy kicsit több gondozást igényel, mint a lakkozott felületű szalagparketták, ugyanis olykor kezelni kell a felületet. Matt lakkozás Az az ember érzete, mintha a szalagparkettát felületkezelés nélküli alapanyagból készítették volna, jó érzés a talpnak, tudniillik lágy tapintása van. A matt lakkozott felületű parketták ellenállóak és simán gondozhatók.   Selyemfényű lakkozás A selyemfényű lakkal bevont termékek megtoldják a fa jellegzetességeit azzal, hogy kiemelik a parketta alapanyagának természetes struktúráját, és barátságos árnyalatot ad annak színtónusához. Ennek következtében jelentős mértékben strapabíróbb és jobban rendben tartható felületet kapunk, kiemeli a fa erezetét.   Pácolt felület Pácolt bevonatú szalagparketta: a transzparens színtől a csokoládébarnáig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok további kiemelésére alkalmazható.  

HASZNOS INFORMÁCIÓK A PARKETTA FELÚJÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Ha valamilyen különös eltérést észlel a parkettában (pl. hézagot), javaslatot kérhet telefonon is a a probléam megszüntetése végett, ne vesztegesse az idejét, hogy egy kisebb problémából jóval nagyobb ráfordítással orvosolható gond legyen, mivel többnyire a javítás bekerülési költsége a többszöröse az időben véghez vitt beavatkozásnak!
  2. Parketta padlófűtésre csak abban az esetben alkalmas, ha vékonyabb parkettát fektetünk, mert egyébként a fa hőszigetelő képessége miatt nem tapasztalható a meleg.
  3. A munkadíjat általában helyszíni felmérés alapján tudjuk megmondani, de ezen később már nem változtatunk. A munka megtekintéséért Cinkota régiójában nem kell külön fizetni.
  4. Tanácsadást az Ön kérdéseit meghallgatva végzünk, és a felújításra 100%-os elégedettségi garanciát adunk!
  5. Az ablakok mérete a termék színének kiszemelésekor szintén kardinális feltétel lehet. A sötét padló sok fényt ”nyel el”. Mindamellett egy sötét parketta barátságos hangulatot teremthet nagy alapterületű lakásokban.
  6. Ha tartós parkettát szeretne otthonába vagy irodájába, akkor javasoljuk a csaphornyos parkettát. Ez ilyen célra a bevált parketta típus. Teljes keresztmetszetében kemény anyagból gyártják. Jellemző vastagsága 22 mm. Az egész parkettát az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet oldószeres ragasztót alkalmazni. 10 mm-es koptatórétege miatt a leghosszabb ideig tartó parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt megfontoltan kell megvásárolni a felhasznált kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell teríteni, mert nem mindegyik felel meg a ragasztott fa parketta igényeinek. Ebből adódóan a hatékony megoldás, ha nem ügyes kontárral végezteti, hanem megvár vele minket, mert kizárólag így tudunk garanciát vállalni a munkánkra!
  8. Ha festést is kíván a helyiségben, akkor a tiszta ügy a parkettázás előtt megcsináltatni, mert ellenkező esetben a parketta hézagaiba bekerülhet apró piszok, ami rövidebb és hosszabb távon sem tesz jót.

Facebook oldalunkon időnként megjelentetünk az aktuális információkat. Javaslataink a parketta viaszolás fényének konzerválására

  • Ne lépjen rá az újonnan pácolt felületre legalább 24 órán keresztül!
  • A pác első ápolása 48-72 órán belül végezhető el.
  • 6-7 napig ne helyezzen rá bútorokat, a lakásban lévő bútorokat csak ezt követően tegye a helyükre.
  • A parketta rendes használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap elteltével kerülhet sor, ekkortól számítva évekig gyönyörködhet benne.

Cinkota környékén dolgoztam már korábban az alábbi ügyfelek kérésére:

  • Családi házak parketta csiszolása
  • Lakóparkok
  • Állami intézmények (pl. önkormányzat) parketta felújítása

 

parketta lerakás-átrakás Cinkota A parketta felújítás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak pontjára kattintva tájékozódhat, néhány munkánkról készült képeket pedig a Referenciamunkákra klikkelve talál. Olcsó parketta csiszolás Cinkota övezetében, emellett parketta felújítás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Cinkota vonzáskörzetében szavatolva a munka tartósságát, rejtett költségeket nem tartalmazó parketta felújítás árral.

A bejegyzés trackback címe:

https://parkettas16kerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr5314080217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása