Parkettás mester XVI. kerület

Parkettás mester XVI. kerület

Parketta felújítás csiszolás nélkül Mátyásföld

2018. június 28. - makacstomi

Parketta felújítás csiszolás nélkül Mátyásföld

Kedvező árú parketta csiszolás Mátyásföld régiójában, ezen kívül parketta felújítás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Mátyásföld területén garanciavállalással, átlátható parketta csiszolás árakkal.

Miért érdemes minket hívni parketta csiszolással Mátyásföld területén?

  • Megbízhatók vagyunk (amit ígérünk, betartjuk)
  • Olcsó parketta felújítást, parketta lakkozást nyújtunk
  • Akár azonnali parketta felújítást, parketta lakkozást nyújtunk (Mátyásföld vonzáskörzetében)
  • Hétvégén is hívhat bennünket
  • Modern műszaki felszereltséggel rendelkezünk
  • 30 éve működik a vállalkozásunk
  • Odafigyelünk a lakás épségére
  • Precizitás a vállalt feladatok intézésében
  • Nagyobb volumenű megbízás esetén árengedmény

Csak akkor vagyunk nyugodtak, ha Ön teljes mértékben elégedett a munkánkkal, célunk, hogy továbbajánljon minket barátainak és ismerőseinek! Parketta felújítási tevékenységeink 100%-os elégedettségi jótállással nyújtjuk az alábbi tevékenységeket:

  1. Szaktanácsadás (Mátyásföld régiójában)
  2. Parketta házhozszállítás
  3. Parketta felújítás
  4. Parketta csiszolás
  5. Parketta ragasztás
  6. Parketta javítása
  7. Parketta lerakása
  8. Parketta olajozás, viaszolás, fedőréteggel való ellátás
  9. Parketta szegélyezés
  10. Nem hagyunk rendetlenséget magunk után

  parkettás mester Mátyásföld Számos parkettával dolgozunk, pl.:

  • Svédpadló
  • Szalagparketta
  • Intarzia parketta
  • Hajópadló

Ha nagyon instabil a parketta a csiszolást csak a mozgó elemek rözítése után lehet végrehajtani.  

Parketta csiszolás utáni lakkozás:

Természetes olajozás Ez a művelet hangsúlyosabbá teszi a fa erezetét. Akár házilag is ápolható, de egy kicsit több utólagos törődést követel meg, mint a lakkozott felületű termékek, mert olykor át kell újra kenni a felületet. Matt lakkozás Azt a benyomást kelti, mintha a szalagparkettát felületkezelés nélküli fából készítették volna, kellemes járni rajta, ugyanis finom tapintása van. A matt lakkozott bevonattal rendelkező szalagparketták ellenállóak és jól ápolhatóak.   Selyemfényű lakkozás A selyemfényű lakkal ellátott szalagparketták kiegészítik a fa sajátosságait olyan módon, hogy kiemelik a parketta alapanyagának természetes struktúráját, és barátságos árnyalatot ad annak színtónusához. Ennek megfelelően sokkal strapabíróbb és jobban takarítható felületet kapunk, kiemeli a fa természetességét.   Pácbevonat Pácolt bevonatú termék: az átlátszó színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok fokozására használható.  

LÉNYEGES INFORMÁCIÓK A PARKETTA FELÚJÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Ha bárminemű rendellenességet lát a parkettában (pl. rést), kérjen tőlünk tanácsot a lehetséges megoldás tekintetében, ne hagyja, hogy egy enyhébb bakiból csak teljes cserével kiküszöbölhető gond legyen, ugyanis az esetek túlnyomó részében a teljes felújítás ráfordítása a többszöröse a megfelelő időben végrehajtott megelőzésnek!
  2. Parketta padlófűtésre kizárólag akkor használható, ha kis rétegvastagságú parkettát használunk burkolatként, különben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem tapasztalható a meleg.
  3. A költségeket többnyire az elvégzendő munka megtekintése után számítjuk ki, azonban utólag soha nem módosítjuk. A munka megtekintéséért Mátyásföld vonzáskörzetében nem kell pluszban fizetni.
  4. Tanácsadást az Ön igényeit meghallgatva végzünk, és a felújításra 100%-os elégedettségi jótállást vállalunk!
  5. Az ablakok mérete a termék árnyalatának eldöntésekor szintén döntő feltétel lehet. A sötét padló sok fényt ”nyel el”. Mindamellett egy sötét termék meleg atmoszférát adhat nagy alapterületű lakásokban.
  6. Ha időtálló parkettát szeretne otthonába vagy irodájába, akkor jó választásnak tartjuk a csaphornyos parkettát. Ez ilyen célra a bevált parketta típus. Teljes keresztmetszetében kemény fából gyártják. Jellemző vastagsága 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet kétkomponensű ragasztót választani. 1 cm vastagságú koptatórétege miatt a leghosszabb ideig tartó parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt gondosan kell meghatározni a felhasznált kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell teríteni, mert más-más szempontoknak kell megfelelniük. Ebből adódóan a legjobb, ha nem kőművessel csináltatja, hanem megvár vele minket, mert csupán így kerülünk abba a helyzetbe, hogy feltétel nélküli garanciát adjunk!
  8. Ha festést is szeretne a helyiségben, akkor a tiszta ügy a parkettázás előtt megcsináltatni, mert ellenkező esetben a parketta réseibe bekerülhet a glettanyag, ami rövidebb és hosszabb távon sem tesz jót.

Facebook oldalunkon bizonyos időközönként kiírjuk a velünk kapcsolatos fontosabb híreket. Hasznos tanácsok a pácolt parketta fényének megtartására

  • Ne lépjen rá az újonnan felújított felületre 1 napig!
  • A felület első ápolása 48-72 órán belül esedékes.
  • 6-7 napig ne tegyen rá nehéz tárgyakat, a berendezési tárgyakat csak ezt követően helyezze vissza.
  • A parketta mindennapos használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap után kerülhet sor, ekkortól számítva sok évig csodálhatja a fényét.

Mátyásföld régiójában az alábbi helyeken vállalok parkettacsiszolást:

  • Különálló lakóházak parketta felújítása
  • Lakótelepek lakásainak felújítása
  • Állami intézmények (pl. óvoda) parketta felújítása

 

parketta javítás Mátyásföld A parketta felújítás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüpontjában szerezhet bővebb információkat, néhány munkánkról készült fényképeket pedig a Referenciamunkákra klikkelve tekinthet meg. Pénztárca kímélő parketta csiszolás Mátyásföld területén, emellett parketta felújítás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Mátyásföld területén szavatolva a munka tartósságát, átlátható parketta csiszolás árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://parkettas16kerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr6414080223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása