Parkettás mester XVI. kerület

Parkettás mester XVI. kerület

Szakértő parkettacsiszolás és lakkozás Budapesten - Makács Tamás

2023. január 30. - makacstomi

Élessze újjá parkettája szépségét Makács Tamás professzionális parkettacsiszolás és lakkozás szolgáltatásaival. Ingyenes becslésért forduljon hozzánk még ma!

Cégismertető

Makács Tamás parkettacsiszoló és -felújító szakember, több mint 10 éves tapasztalattal szolgálja ki az ügyfeleket Budapesten. Célunk, hogy az Ön elvárásait felülmúló, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy padlói olyan szépek legyenek, mint a beépítés napján.

Keltse életre a padlóját Makács Tamás parkettás segítségével!

Telefonszám: +36 30 317 4687

Amit kínálunk:

  • Ingyenes felmérés

  • Számtalan 5 csillagos értékelés a Google rendszerében (ellenőrizhető)

  • 100%-os elégedettségi garancia

  • Az ár tisztességes megbeszélése előre a munka alapján


Ügyfeleink segítése

Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket elérni a kívánt megjelenést a parkettás padlójukhoz. Legyen szó parkettacsiszolásról, lakkozásról vagy más jellegű szolgáltatásról, itt vagyunk, hogy meghallgatjuk igényeit és a lehető legjobb megoldást kínáljuk.

Miért válasszon minket?

Makács Tamással bízhat abban, hogy padlói jó kezekben vannak. Szakértői csapatunk elkötelezett a kivételes eredmények és az ügyfelek elégedettsége érdekében. Ráadásul 100%-os elégedettségi garanciánk azt jelenti, hogy nyugodt lehet, ha a legjobb ár-érték arányt kapja pénzéért.

A környéken ismertek vagyunk

Büszkék vagyunk arra, hogy Budapest egyik legelismertebb és legkeresettebb parkettacsiszoló és -felújító szakembere vagyunk. Hírnevünket a kivételes eredményekre és az ügyfelek elégedettségére építjük, és elkötelezettek vagyunk e szabvány fenntartása mellett.

Telefonszám: +36 30 317 4687

Gyakori kédések

K: Mennyi ideig tart a parketta csiszolása?

V: A parketta csiszolásához szükséges idő a helyiség méretétől és az elvégzendő munka mennyiségétől függ. Egy szoba átlagosan 1-3 napig tart.

K: Le lehet lakkozni a parkettámat a csiszolás napján?

V: Igen.

K: Milyen típusú lakkot használ?

V: Kiváló minőségű, vízbázisú lakkot használunk, amely biztonságos az Ön és a környezet számára. Az ilyen típusú lakk gyorsan szárad, könnyen tisztítható, és tartós felületet biztosít.

K: Lehet-e csiszolni és lakkozni egy korábban lakkozott parkettát?

V: Igen, egy korábban lakkozott parkettát tudunk csiszolni és lakkozni. Ez azonban egy kicsit tovább tarthat, mivel először el kell távolítanunk a régi lakkot.

K: Mennyibe kerül a parketta csiszolása és lakkozása?

V: A parketta csiszolás és lakkozás költsége a helyiség méretétől és az elvégzendő munka mennyiségétől függően változik. Ingyenes becslésért forduljon hozzánk.

Makács Tamás elhivatottan segít Önnek életre kelteni parkettája szépségét. Szakértő szolgáltatásainkkal és ügyfeleink elégedettsége iránti elkötelezettségünkkel bízhat abban, hogy padlói jó kezekben vannak.

Forduljon hozzánk még ma ingyenes árajánlatért, és tudja meg, miért mi vagyunk a legjobb választás a parketta csiszolására és lakkozására Budapesten!

Telefonszám: +36 30 317 4687

A bejegyzés trackback címe:

https://parkettas16kerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr4418037646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása