Parkettás mester XVI. kerület

Parkettás mester XVI. kerület

Parketta olajozás Sashalom

2018. június 28. - makacstomi

Parketta olajozás Sashalom

Olcsó parketta csiszolás Sashalom övezetében, ezen kívül parketta felújítás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Sashalom vonzáskörzetében garanciával, fix parketta felújítás árral.

Miért tanácsos cégünket hívni parketta csiszolással Sashalom területén?

  • Szavahihetők vagyunk (az adott szó fontos nekünk)
  • Kedvező árú parketta lerakást, parketta lakkozást garantálunk
  • Gyors parketta lerakást, parketta lakkozást garantálunk (Sashalom környékén)
  • Gyakorlatilag folyamatosan rendelkezésre állunk
  • Modern műszaki felszereltséggel rendelkezünk
  • 30 éve működik a vállalkozásunk
  • 100%-os ügyfélelégedettségi garanciával dolgozunk
  • Pontosság a megbeszélt feladatok végrehajtásában
  • Nagyobb volumenű megbízás esetén árengedmény

Filozófiánk, hogy nem szeretnénk Önön meggazdagodni, célunk, hogy legközelebb is a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe! Parkettázási tevékenységeink 100%-os elégedettségi szavatossággal vállaljuk az alábbi munkákat:

  1. Helyszíni felmérés (Sashalom régiójában)
  2. Parketta házhozszállítás
  3. Parketta felújítás
  4. Parketta csiszolás
  5. Parketta ragasztás
  6. Parketta javítása
  7. Parketta lerakása
  8. Parketta olajozás, viaszolás, fedőréteggel való ellátás
  9. Parketta szegőléc felrakása
  10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt

  parketta felújítás Sashalom Különféle típusú parkettával dolgozunk, pl.:

  • Hagyományos parketta
  • Szalagparketta
  • Intarzia parketta
  • Parafa padló

Ha a parketta nincs stabilan a helyén a parketta olajozást-lakkozást csak fixálás után lehet kivitelezni.  

A csiszolást követő parketta pácolás:


Természetes olajozás
Az olajozás hangsúlyozza a fa mintázatát. Otthoni eljárással is ápolható, viszont valamivel több gondozást követel meg, mint a lakkozott felületű szalagparketták, tudniillik néha át kell újra kenni a felületet.

Matt lakkozás
Az az ember érzete, mintha a szalagparkettát felületkezelés nélküli fából készítették volna, jó érzés a talpnak, hiszen puha tapintása van. A matt lakkozott bevonattal rendelkező termékek hosszabb élettartamúak és egyszerűen karbantarthatók.

Selyemfényű lakkozás
A selyemfényű lakkal bevont szalagparketták bővítik a fa jellegzetességeit úgy, hogy kiemelik a parketta alapanyagának természetes struktúráját, és barátságos árnyalatot kölcsönöz annak színtónusához. Így sokkal strapabíróbb és jobban tisztítható felületet érünk el, nem takarja el a fa természetességét.

Pácbevonat
Pácolt bevonatú parketta: a transzparens színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok új színre „festésére” való.

LÉNYEGES TUDNIVALÓK A PARKETTÁZÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Amennyiben valamilyen szokatlan dolgot lát a parkettában (pl. repedezés), javaslatot kérhet telefonon is a lehetséges megoldás tekintetében, ne halogassa a beavatkozást, hogy egy jelentéktelennek tűnő kellemetlenségből jóval nagyobb ráfordítással orvosolható gikszer legyen, tudniillik az esetek túlnyomó részében a teljes felújítás költsége sokkal több lehet a megfelelő időben lebonyolított beavatkozásnak!
  2. Parketta padlófűtésre kizárólag akkor alkalmas, ha kis rétegvastagságú parkettát alkalmazunk, különben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem lehet érezni a padlófűtést.
  3. A költségeket rendszerint a parketta láttán lehet véglegesíteni, viszont ez fix marad ezután. Az árajánlatot megelőző szemléért Sashalom területén nem kell külön fizetni.
  4. Felvilágosítást az Ön által elmondottakat meghallgatva végzünk, és munkánkra 1 év jótállást adunk!
  5. Az ablakok mérete a parketta színének kiválasztásánál szintén domináns szempont lehet. A sötét padló sötétítheti az egész helyiséget. Ennek ellenére egy sötét termék barátságos légkört nyújthat nagy alapterületű otthonokban.
  6. Ha időtálló parkettát tervez vásárolni, akkor jó választásnak tartjuk a csaphornyos parkettát. Ez ilyen célra a bevált parkettaváltozat. Egész anyagában kemény fából készült. Tipikus mérete 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet kétkomponensű ragasztót alkalmazni. 10 mm-es koptatórétege miatt a leghosszabb ideig tartó parketta.
  7. Padloponozás előtt körültekintően kell megvásárolni a felhasznált kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell felvinni, mert nem mindegyik felel meg a ragasztott fa parketta igényeinek. Emiatt a hatékony megoldás, ha nem kőművessel végezteti, hanem meghagyja nekünk ezt a műveletet, ugyanis csupán így tudunk garanciát vállalni a munkánkra!
  8. Ha festést is kíván a helyiségben, akkor a legjobb a parkettázás előtt megcsináltatni, mert ellenkező esetben a parketta hézagaiba behatolhat apró piszok, ami rövidebb és hosszabb távon sem tesz jót.

Facebook oldalunkon bizonyos időközönként megjelentetünk a velünk kapcsolatos fontosabb híreket. Javaslataink a pácolt parketta fényének védelme érdekében

  • Ne taposson a frissen lakkozott felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
  • A viaszréteg első takarítása 2-3 napon belül végezhető el.
  • 6-7 napig ne helyezzen rá bútorokat, a berendezési tárgyakat csak ezután pakolja eredeti helyükre.
  • A burkolat rendes használatba vételére igazán csak az első 8-10 nap után kerülhet sor, ilyenkor sok évig lehet élvezni a szépségét.

Sashalom vonzáskörzetében az alábbi helyeken vállalok parkettacsiszolást:

  • Különálló lakóházak parketta felújítása
  • Lakóparkok
  • Állami intézmények (pl. iskola) parketta felújítása

 

parketta lerakás-átrakás Sashalom

A parketta lakkozás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüpontjában olvashat, csiszolásainkról készült fotókat pedig a Referenciamunkákra klikkelve talál. Olcsó parketta csiszolás Sashalom régiójában, emellett parketta felújítás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Sashalom környékén garanciavállalással, fix parketta csiszolás árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://parkettas16kerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr8414080233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása