Parkettás mester XVI. kerület

Parkettás mester XVI. kerület

Parketta felújítás csiszolás nélkül Árpádföld

2018. június 28. - makacstomi

Parketta felújítás csiszolás nélkül Árpádföld

Megfizethető parketta csiszolás Árpádföld környékén, valamint parketta felújítás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Árpádföld területén szavatolva a munka tartósságát, átlátható parketta csiszolás árakkal.

Miért ajánlott minket hívni parketta csiszolással Árpádföld területén?

  • Szavahihetők vagyunk (tartjuk magunkat a megbeszéltekhez)
  • Elérhető összegű parketta lerakást, parketta lakkozást nyújtunk
  • Gyors parketta lerakást, parketta lakkozást nyújtunk (Árpádföld régiójában)
  • Gyakorlatilag folyamatosan rendelkezésre állunk
  • A legjobb eszközparkkal rendelkezünk
  • Régóta dolgozunk a szakmában
  • Kiemelten ügyelünk a helyiség és a lakás állapotának megőrzésére
  • Pontosság a megbeszélt feladatok lebonyolításában
  • Többszöri megbízás esetén kedvezmény

Filozófiánk, hogy nem szeretnénk Önön meggazdagodni, célunk, hogy továbbajánljon minket barátainak és ismerőseinek! Parkettázási kínálatunk 100%-os elégedettségi garanciavállalással végezzük az alábbi feladatokat:

  1. Helyszíni felmérés (Árpádföld régiójában)
  2. Anyagbeszerzés
  3. Parketta felújítás
  4. Parketta csiszolás
  5. Parketta aljzatkiegyenlítés
  6. Parketta javítása
  7. Parketta lerakása
  8. Parketta nyikorgás megszüntetése
  9. Parketta szegőléc felrakása
  10. Nem hagyunk rendetlenséget magunk után

  parketta olajozás Árpádföld Különféle típusú parkettával kapunk megrendeléseket, pl.:

  • Svédpadló
  • Szalagparketta
  • Mozaik parketta
  • Parafa padló

Ha a parketta nincs stabilan a helyén a csiszolást csak a megerősítést követően lehet elvégezni.  

Parketta csiszolás utáni lakkozás:

Természetes olajozás

Az olajozás kiemeli a fa mintázatát. Könnyen karbantartható, de egy kicsit több utólagos törődést kíván, mint a lakkozott felületű szalagparketták, mert időközönként át kell újra kenni a felületet.

Matt lakkozás Azt a benyomást kelti, mintha a szalagparkettát felületkezelés nélküli fából készítették volna, jó érzés járni rajta, ugyanis finom tapintása van. A matt lakkozott felületű szalagparketták tartósabbak és könnyen gondozhatók.  

Selyemfényű lakkozás A selyemfényű lakkal felületkezelt parketták kiegészítik a fa karakterét olyan módon, hogy kiemelik a parketta alapanyagának természetes struktúráját, és természetességet kölcsönöz annak színtónusához. Ennek következtében jóval erősebb és simán takarítható felületet érünk el, nem rejti vastag réteg alá a fa mintáját.  

Pácbevonat Pácolt bevonatú parketta: a transzparens színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok fokozására szolgál.  

FONTOS TUDNIVALÓK A PARKETTA CSISZOLÁSSAL KAPCSOLATBAN

  1. Amennyiben valamilyen rendellenességet észlel a parkettában (pl. rést), forduljon hozzánk a lehetséges megoldás tekintetében, ne halogassa a beavatkozást, hogy egy esetleges kisebb bakiból nehezen elhárítható gond legyen, mert az esetek túlnyomó részében a teljes felújítás munkadíja a többszöröse a megfelelő időben véghez vitt megelőzésnek!
  2. Parketta padlófűtésre csak akkor alkalmas, ha kis rétegvastagságú parkettát fektetünk, ellenkező esetben a fa hőzáró tulajdonsága miatt nem lehet érezni a padlófűtést.
  3. A költségeket általában az elvégzendő munka megtekintése után számítjuk ki, ahhoz viszont tartjuk magunkat. A munka megtekintéséért Árpádföld környékén nem kell külön fizetni.
  4. Tanácsadást az Ön kérdéseit meghallgatva végzünk, és a felújításra 1 év garanciát adunk!
  5. A természetes fények a padló színének meghatározásakor szintén befolyásoló tényező lehet. A sötét padló sok fényt ”nyel el”. Ugyanakkor egy sötét szalagparketta meleg légkört nyújthat tágas helyiségekben.
  6. Ha időtálló parkettát tervez vásárolni, akkor melegen ajánljuk a csaphornyos parkettát. Ez ilyen célra a bevált parkettafajta. Teljes keresztmetszetében nemes anyagból gyártják. Tipikus mérete 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a méretétől függően lehet oldószeres ragasztót választani. 10 mm-es koptatórétege miatt a legnagyobb élettartamú parketta.
  7. Aljzatkiegyenlítés előtt gondosan kell megvásárolni a felhasznált kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá más kiegyenlítőt kell felvinni, mert különböző feltételek merülnek fel. Emiatt a legjobb, ha nem kőművessel végezteti, hanem ránk bízza, mert csupán így szavatoljuk munkánk kielégítő minőségét!
  8. Ha festetni is kíván a lakásban, akkor a legokosabb döntés a parkettázás előtt megcsináltatni, mert különben a parketta repedéseibe bekerülhet apró piszok, ami rövidebb és hosszabb távon sem tesz jót.

Facebook oldalunkon időnként megjelentetünk a velünk kapcsolatos fontosabb híreket. Ajánlásaink a pácolt parketta szépségének megőrzésére

  • Ne taposson a frissen lakkozott felületre a biztonság kedvéért másfél napig!
  • A viaszréteg első ápolása 48-72 órán belül esedékes.
  • 6-7 napig ne tegyen rá szőnyeget, a berendezési tárgyakat csak ezt követően helyezze vissza.
  • A padló mindennapos használatba vételére igazán csak az első 8-10 nap elteltével kerülhet sor, ekkortól számítva hosszú ideig csodálhatja a fényét.

Árpádföld övezetében dolgoztam már korábban az alábbi ügyfelek kérésére:

  • Családi házak parketta lakkozása
  • Lakóparkok
  • Közületek (pl. iskola) parketta felújítása

 

parketta lerakás-átrakás Árpádföld A parketta felújítás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak pontjára kattintva tudhat meg többet, néhány munkánkról készült fotókat pedig a Referenciamunkákra kattintva talál. Kedvező árú parketta csiszolás Árpádföld régiójában, ezen kívül parketta lerakás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Árpádföld övezetében garanciával, átlátható parketta csiszolás árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://parkettas16kerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr5814080185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása